Stichting Historisch Brandweermaterieel Katwijk |  SHBKW

Open dag brandweer Leiderdorp met een traan

17 september 2022 vertrok SHBKW richting Leiderdorp voor de open dag tevens 125 jarig bestaan en ….. de sluiting dit jaar van deze brandweerpost.

Post Leiderdorp heeft het groots aangepakt voor deze dag en ook de Stichting Historisch Brandweermaterieel Hollands Midden was met veel materieel en manschappen aanwezig om deze dag voor een groot succes te maken. Helaas kon de Magirus van Katwijk niet opgesteld worden door een defect in de startmotor. Zon en regen wisselde elkaar af en kon men even schuilen in de brandweergarage waar diverse kraampjes stonden opgesteld voor jong en oud en de catering hun handen vol hadden met de broodjes kroket en frikandellen.

Ook waren er demonstraties van brandweer leiderdorp waar diverse scenario’s voorbij kwamen voor hulpverlening.

Ook dit was het voor een ieder een succesvolle dag en lof voor de organisatie van brandweer Leiderdorp.

Nieuws

Afscheid collega

Ons bereikte het trieste bericht dat plotseling is overleden Wim Kuijt op de leeftijd van bijna 75 jaar Wim was vanaf de oprichting betrokken bij

De doelstelling van de Stichting is naast het conserveren van Rijdend Historisch Materiaal het historische besef van de Katwijkse inwoners en die van de regio door een actieve inzet van het historische materiaal te vergroten en de functie van de brandweer voor de Katwijkse gemeenschap helder neer te zetten.

Pagina's

Contact

E-mail: info@shbkw.nl
Adres: Schoolstraat 2 2225 KR Katwijk aan Zee

De doelstelling van de Stichting is naast het conserveren van Rijdend Historisch Materiaal het historische besef van de Katwijkse inwoners en die van de regio door een actieve inzet van het

 historische materiaal te vergroten en de functie van de brandweer voor de Katwijkse gemeenschap helder neer te zetten.

Contact

Algemeen: info@shbkw.nl Evenementen: wim@shbkw.nl
Adres: Schoolstraat 2, 2225KR
Katwijk aan Zee

© Stichting Historisch Brandweermaterieel Katwijk | SHBKW

Gemaakt door AtSea Design & Media